Radioklub Triglav

 S53APR, S51A

Drage članice in člani radiokluba, spoštovani nekdanji in prihodnji člani kluba,

tudi v letu 2017 ste se vsak po svojih močeh trudili, da so v prijateljskem radioamaterskem klubskem vzdušju ves čas potekale dejavnosti, zaradi katerih se lahko ob zaključku leta z zadovoljstvom ozremo na opravljeno delo in dosežene rezultate. Hvala vsem za trud. Ponosni smo na vse, kar smo skupaj storili za klub, in ponosni, da nam je to uspelo zato, ker delujemo timsko, kot klub. Seveda je nekaj obljub in načrtov, tako kot v vsakdanjem življenju, ostalo neizpolnjenih, pripravljenih za naslednje in prihodnja leta. Zato vas vse vabim, da ostanete člani, oziroma članstvo obnovite tudi za leto 2018 in se nam pridružite v Radioklubu Triglav. Tako bomo lahko interese, ki nas združujejo v tem hobiju, uresničevali tudi v prijetnem okolju našega kluba.

V imenu upravnega odbora Radiokluba Triglav in v svojem imenu želim vam in vašim najdražjim v letu 2018 veliko zdravja in sreče, vam pa še posebej tudi dobre pogoje na vseh bandih, da bi slišali in naredili vse ekspedicije, bili uspešni v tekmovanjih in da bi se čim večkrat srečali v klubu.

V nadaljevanju vam posredujem podatke o članarini, hkrati pa izkoriščam priložnost in ponovno prosim vse, ki doslej finančni upravi še niste oddali obrazca “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije” v dobro našega radiokluba, da to tudi storite. Z oddajo tega obrazca boste zagotovili, da bo država v bodoče del dohodnine, ki jo je že dobila od vaših prihodkov, nakazovala Radioklubu Triglav, kot vašo donacijo.( http://www.s53apr.si/wp-content/uploads/2017/12/Zahteva_za_namenitev_dela_dohodnine_za_donacije-RKtriglav17.pdf )

  1. januarja 2018 bomo v klubskih prostorih pričeli z radioamaterskim tečajem. Vse podatke najdete na spletni strani našega kluba. Vsak nov tečajnik je dobrodošel, zato prosim posredujte informacijo tistim, ki jih še ni dosegla.

Članarina:

Upravni odbor kluba je na seji 11.12. 2017 sprejel sklep, da bo klubska članarina za leto 2018 enaka kakor do sedaj in sicer:

– 30,00 EUR za redne člane,

– 10,00 EUR za družinske člane, dijake in študente,

– 2,00 EUR za člane invalide.

 

Član, ki želi uporabljati storitve Zveze radioamaterjev Slovenije, mora plačati članarino/kotizacijo, ki jo prišteje in plača skupaj s klubsko članarino, klub pa kotizacijo potem odvede ZRS. Članarina/kotizacija ZRS po sklepu UO ZRS za leto 2018 znaša:

– 40 EUR za redne člane,

– 20 EUR za družinske člane,

– 10 EUR za operaterje invalide,

– 20 EUR za mlade člane (do dopolnjenega 18. leta starosti).

 

Članarino prosim poravnajte čim prej, najkasneje pa do 28. 2. 2018. Poravnate jo lahko na bančni račun kluba ali tudi osebo v gotovini v klubskih prostorih ob ponedeljkih med 19. do 20. uro. Podatki za sestavo plačilnega naloga  (UPN) so v nadaljevanju.

Koda namena: OTHR

Namen: Članarina 2018 in znak oziroma znaki za katere plačujete članarino. Če plačujete poleg klubske tudi kotizacijo za ZRS, navedite: Članarina 2018 klub

in ZRS ter znak(i)

Znesek: skupni znesek članarine/kotizacije, ki jo plačujete (npr: 70 EUR če plačate  klubsko članarino 30 EUR  in kotizacijo ZRS 40 EUR)

IBAN:  SI56 6100 0001 2698 229

BIC:     HDELSI22

Referenca: SI00 ali SI99 (nadaljnje številke reference niso potrebne)

Ime in naslov: RADIOKLUB TRIGLAV, SAVELJSKA CESTA 50, 1000 LJUBLJANA

 

Srečno 2018 in 73,

Sergej S51ZJ, predsednik Radiokluba Triglav